...

Skriver några rader för att försöka lämna allt bakom mig men går inte .. Tårarna bara sprutar ut vill inte vara kvar här längre.. Tittar på gipset och vill bara riva bort det och öppna såret orkar verkligen inte mer nu .. har gjort mitt här i livet och nu är det någon annans tur att ta min plats ..  Kollar upp mot himlen och väntar på att mamma ska komma ner och hämta mig .. hjälp mig ur detta ..

Kommentarer
Postat av: ...

du behöver hjälp på riktigt tjejen, profissionell hjälp. din mamma hade inte varit stolt och glad på dig om du bara la dig ner och gav upp, du måste kämpa lite! finns hur många som helst som har det skit här i världen, många som har det mycket värre än dig. dessutom skriv inte ner allt på internet för tillslut finns ingen, ingen orkar lyssna då. och alla dessa förhållanden hit och dit... det viktigaste förhållandet har du glömt, det med dig själv, för dig kommer du dras med hela livet så börja jobba lite på det förhållandet du!

& sluta säg att du ska ta självmord när du har så många fantastiska människor runt dig som bryr sig om dig... din pappa, din syster, dina vänner osv.

självmord är så jävla egoistiskt!

du vet inte ens vem jag är och kommer säkert att berätta för hela skolbussen, facebook och bloggen om detta men lova mig en sak... och lova det inte för mig eller någon annan utan dig själv:

sök hjälp, prata med någon som kan hjälpa dig och LEV. //<3

2011-02-01 @ 18:45:31
Postat av: Angie

Jag håller med förgående talare. Din mamma kämpade för att få leva, du kämpar för att dö tror hon skulle vara besviken om hon såg att du försöker kasta bort ditt liv. Jag har oxå mått så som du många gånger, men man måste bita ihop och söka hjälp. både terapi och medicinsk hjälp finns att få och de hjälper. tro mig..



Hoppas du snart hittar någon glimt som är värt att leva för, om inte för dig själv så för din familj o vänner.



Ta hand om dig!

2011-02-03 @ 08:36:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0